AKTUELNO

Nakon žučnih rasprava, ovaj par je završio u istom krevetu.

U toku dana Filip Đukić je izjavio da mu je potreban psiholog zbog toga što ne zna kako da se ponaša otkad je u Zadrugu ušla njegova bivša devojka Marija Ana Smiljanić. Zbog ove izjave niko više nije sumnjao u njegovu iskrenost, samo je Marija Ana konstatovala da Filip želi da bude žrtva, što joj se nikako nije dopalo.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mariju Anu niko nije mogao da ubedi da Filip zaista oseća nešto prema njoj, pa je na sve načine pokušavala da ga povredi onako kako je on nju povredio izjavivši mu da je imala odnose sa nekim od njegovih drugova.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Celog popodneva ovaj par je napadao jedno drugo, a činjenica da je Filip zaista zaljubljen ukazuje i na to da je povrh svega što je čuo ipak uradio nešto što je gledaoce i ukućane i te kako iznenadilo.

Naime, bez ikakvog prigovora ili pripremanja, Marija Ana je legla u njegov krevet i tako grleći ga pokušala je da zaspi pored njega, a na Filipovom licu se moglo videti koliko je zbog toga bio srećan.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Očigledno je da je ova situacija potpuno nejasna, a nesumnjivo je da će ovaj potez ukućani objasniti u nekoj od emisija u okviru najgledanijeg rijaliti programa ,,Zadruge".

K.Ristić

#Ana Marija Smiljanić

#Filip Đukić

'